Tarina helvetin läpi kulkevasta naisesta etsimässä tietä takaisin valoon – Sólstafir esittelee tulevaa levyään uudella singlellä

Drýsill on tulevan Endless Twilight of Codependent Love -pitkäsoiton toinen singlejulkaisu.

04.09.2020

Islantilainen Sólstafir julkaisee uuden Endless Twilight of Codependent Love -albuminsa 6. marraskuuta Season of Mistin kautta. Ensimmäinen singlemaistianen Akkeri on nyt saanut seuraa uudesta kappaleesta Drýsill, jonka psykedeelisen animaatiovideon voit katsoa tuosta yläpuolelta. Drýsill tarkoittaa demonia islannin kielellä.

”Tämä on tarina naisesta, joka lankeaa mieheen, joka lupaa hänelle koko maailman pelkällä hymyllään. Nainen jää loukkuun tämän peleihin – hänen tarkoitusperänsä ovat hyvin pahat ja tämä ruokkii itseään naisen rakkaudella. Nainen menettää vähitellen ihmisyytensä samalla kun mies saa voimaa kiduttamalla naista henkisesti ja fyysisesti, pitäen tätä vankina omassa mielessään. Video esittää naisen henkilökohtaista matkaa helvetin läpi hänen upotessa yhä syvemmälle pimeyteen. Mutta eräänä päivänä hän saa koottua voimansa ja taistelee tiensä takaisin valoon. Viimein nainen tappaa miehen sillä samalla lapiolla, jolla mies aikoi haudata naisen, mutta tämä hymyilee naiselle edelleen. Nauraa hänelle, pilkkaa häntä”, rumpali Hallgrímur Jón Hallgrimsson avaa.

”Kappale kertoo sinua vankina pitäviä demoneita vastaan taistelemisesta ja niiden otteesta vapautumista. Se kertoo itsensä pelastamisesta sekä siitä, että voimaa ja rohkeutta voi löytyä kaikesta kärsimyksestä huolimatta.”

Lisää luettavaa