”Tarina sisältää alieneita, diskoja, irronneita raajoja ja katkenneita niskoja” – kreikkalainen metallikummajainen Hail Spirit Noir ilmoittaa uudesta albumistaan

Hail Spirit Noir on kehitellyt joutessaan uuden levyn.

23.05.2021

Jossain psykedeelisen rockin ja black metalin välillä lymyilevä Hail Spirit Noir julkaisee viidennen kokopitkänsä Mannequinsin 10. syyskuuta.

Kyseessä tulee olemaan jälleen erikoislaatuinen teos:

Mannequins on bändin ensimmäinen soundtrack-albumi, joka seuraa kitaristimme Theoharisin kirjoittamaa tarinaa”, yhtye kertoo.

”Älkää odottako mitään romanttista, sillä tarina sisältää alieneita, diskoja, irronneita raajoja, katkenneita niskoja ja muuta kaunista. Älkää myöskään odottako metallia tai rokkia, sillä musiikki muistuttaa 1980-luvun kauhuelokuvien soundtrackejä ja on täysi sukellus synthwave-meets-sci-fi-popin maailmaan.”

Kosketinsoittaja Haris antaa oman näkemyksensä levystä:

”Tämä albumi oli hyvä tilaisuus juhlistaa yhtyeen kymmenvuotista uraa. Kirjoitimme paljon uutta musiikkia, mutta remiksasimme myös muutamia kappaleita uramme varrelta. Niin erikoiselta kuin kuulostaakin, uskomme, että musiikki heijastelee yhä HSN:n henkeä ja olemusta. Ei muuta kuin levy soimaan ja tanssimaan.”

1. 12-31-1985: Night Shift
2. Against Your Will, My Blade
3. Mannequins
4. 12-31-1985: Night Shift II
5. The Monsters Came from the Sky
6. Visitors of Horror
7. Enter Disco Inferno
8. Mannequins II
9. Alien Cell Charging
10. On the Loose Again
11. Ending Crashers
12. Ending Crashers II
13. Crossroads (Digi-cd:n bonuskappale)

Alhaalla yhtyeen näyte viime vuonna ilmestyneeltä Eden in Reverse -kiekolta:

Lisää luettavaa