Tarja Turunen Floor Jansenista: ”Olen ollut hänen tukenaan siitä asti, kun hän liittyi Nightwishiin”

Turunen kertoo myös olevansa iloinen, miten naislaulajat eivät enää ole metallimaailmassa harvinainen asia.

24.11.2022

Tarja Turunen erotettiin Nightwish-yhtyeestä vuonna 2005 vähemmän mukavissa merkeissä. Tämä ei kuitenkaan ole aiheuttanut kitkaa Turusen ja häntä bändissä seuranneiden laulajien välille, vaan Turunen on esimerkiksi esiintynyt yhdessä bändin nykyisen laulajan Floor Jansenin kanssa ja kaksi vuotta sitten kaksikko kävi pitkän keskustelutuokion Turusen Instagram Livessä.

Turunen puhui hänen ja Jansenin hyvistä väleistä tuoreessa Scars and Guitars -podcastin haastattelussa ja kommentoi samalla myös yleisesti sitä, miten iloinen hän on siitä, että naismuusikot eivät ylipäänsä ole metallimaailmassa enää harvinaisuus.

”Pidämme yhteyttä. Olemme olleet tavallista enemmän yhteydessä sen jälkeen, kun [Jansen] kertoi sairaudestaan. Olen ollut hänen tukenaan siitä asti, kun hän liittyi Nightwishiin. Minulla ei ole siis mitään… Toivon hänelle kaikkea hyvää ja että hän on kunnossa ja onnellinen”, Turunen sanoo.

”Kun aloitin metallin parissa, tunsin oloni hieman yksinäiseksi, koska niillä festareilla missä kävin, olin yleensä ainoa nainen. Nykyään on todella mahtavaa nähdä niin monia naislaulajia. Ja he lähestyvät – jos en tunne heitä, he tulevat luokseni – ja me juttelemme. Se on todella ihanaa. Meillä on todella kaunis keskenäinen yhteys ja jaamme monia asioita. Siinä on tapahtunut iso muutos ja nautin siitä suuresti.”

Lisää luettavaa