Tarja Turunen julkaisi uuden singlen – tältä kuulostaa Metallica oopperaksi

Esimakua tulevalta levyltä.

29.07.2023

Nightwishin keulilta tunnetuksi ponnistanut, nykyään soolouraa tekevä sopraano Tarja Turunen on julkaissut uuden singlen. Kappale on lohkaistu Turusen elokuun 11. päivä julkaistavalta Rocking Heels: Live at Metal Church -levyltä. Levy on taltioitu vuoden 2016 Wacken Open Airin avanneessa pienoiskonsertissa, joka toteutettiin Wacken Churchin komeissa puitteissa vain 300 katsojan edessä.

Konsertissa kuultiin Turusen tulkintoja laulajan omista rock- ja hevimusiikin suosikkikappaleista. Ensimmäinen taltioinnilta julkaistu sinkku oli cover Linkin Parkin Numb-kappaleesta. Tuorein single on Turusen versio Metallican ikonisesta The Unforgiven -balladijärkäleestä. Voit katsoa biisin virallisen videon jutun lopusta.

Tapahtumassa kuultiin myös Turusen tulkintoja muun muassa Slipknotin ja In Flamesin biiseistä, sekä Nightwishin ja laulajan oman tuotannon kappaleita.

Turusen kesä on ollut tuottelias, sillä laulaja julkaisi kesäkuussa albumin myös Torsten Stenzelin kanssa yhteistyössä toteutetun Outlanders-projektinsa kanssa. Outlandersin A Peaceful Place (Return to the Oasis) -musiikkivideo katsottavissa The Unforgivenin jälkeen.

Lisää luettavaa