Tehohoitoon joutunut Death Angel -rumpali jo toipumaan päin – ”He olivat jo varmoja, että olen mennyttä”

Will Carroll lähetti terveisiä sairaalasta.

03.04.2020

Kerroimme taannoin Death Angel -rumpali Will Carrollin joutuneen koronaviruksen vuoksi tehohoitoon. Nyt rumpalin vointi on jo parantunut siihen pisteeseen, että tämä kykeni lähettämään terveisiä sairaalasta sosiaalisen median kautta. Carrollin tilannepäivityksestä uutisoi Blabbermouth.

”Puheet kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja”, Carroll aloittaa viestinsä kepeästi Mark Twain -lainauksella, mutta jatkaa sitten hieman vakavammin.

”En voi kyllin kertoa, miten tärkeää kaikki teiltä saamani ylitsevuotava rakkaus, tuki ja positiivinen energia on ollut. En halua kuulostaa liian hengelliseltä tai siirappiselta, mutta rehellisesti sanoen uskon, että te pelastitte henkeni. Olin 12 päivää koomassa, mutta teidän energianne saivat minut selviämään. Tiedän olevani vahva ja sitkeä, mutta en ihan noin sitkeä.”

”Lääkärit kertoivat pumpanneen keuhkoistani nestettä kahta kiloa vastaavan määrän. He olivat jo varmoja, että olen mennyttä. On todella outoa puhua tyypeille, jotka olivat varmoja, ettet tule selviämään.”

”Uusi luku elämässäni on alkanut ja odotan innolla, että pääsen taas soittokuntoon ja saan herra Rob Cavestanylta (Death Angel -kitaristi) tiedostoja, joista muodostuu lopulta Death Angelin kymmenes albumi. Siihen asti minulla on edessäni haastava työ opetella taas kävelemään ja syömään kiinteä ruokaa.”

Lisää luettavaa