Terveyden menetys ja uuden kipinän löytyminen – Antony Parviainen esittelee uuden bändinsä

Psychework on Machine Menistä tutun Antony Parviaisen uusi kokoonpano. Mukana niin ikään Machine Menissä kitaraa veivannut J-V Hintikka, Swallow the Sun -kannuttaja Juuso Raatikainen, kosketinsoittaja Otto Närhi, kitaristi Jere Kortelainen ja basisti Ville Koskinen.

– Lähtökohdat Psycheworkin rakentamiseen ovat olleet aika haastavat. Vuoden 2012 lopulla koin elämän synkän ja armottoman puolen, kun minulta vietiin kaikkein tärkein, eli terveys, Parvainen kommentoi.

– Tulevaisuus oli hyvin epäselvä ja voin rehellisesti sanoa, että se oli minun pahin painajaiseni. Tästä ajanjaksosta oli myös hyötyä, sillä löysin kauan kadoksissa olleen kipinän musiikin kirjoittamiseen. Psychework on bändi, mutta myös minun henkilökohtainen sieluntuotteeni, johon olen voinut vuodattaa kyyneleeni ja kirjaimellisesti myös vereni.

Psycheworkillä on sanojensa mukaan albumillisen verran materiaalia kasassa. Siitä ensimaistiaisena tarjoillaan alta löytyvä näytepätkä. Yhtye soittaa ensimmäisen keikkansa kotikentäällään Jyväskylän Lutakossa 15. tammikuuta.