The Days Infinite valmistelee esikoislevyään – maistiaisena tarjolla The Cult -vaikutteinen ja autotallinhajuinen ralli

"Biisi muotoutui käsittelemään irti päästämistä, vanhan loppua ja uuden alkua, ajatusten hiljentämistä ja rauhan etsimistä."

Kotimainen alternative rock -yhtye The Days Infinite valmistelee paraikaa debyyttilevyään, joka julkaistaan vielä tänä vuonna. Levyltä on hiljattain julkaistu viimeisimpänä maistiaisena kappale Wolf at the Door, jonka sanoitusten kohdalla laulaja Antti Natunen kertoo kokeneensa hieman synnytystuskia.

”Melodiat ja sovitukset syntyvät yleensä nopeasti, mutta sanoittaminen on ihan oma taiteenlajinsa. Ihailen sanoittajia, jotka tekevät hienoja tekstejä tuosta vain. Biisinteko on parhaimmillaan suoraviivaista ja mutkatonta, mutta toisaalta kun projektin eteen tekee kovaa duunia, on fiilis mahtava, kun homma on paketissa”, Natunen toteaa.

”Halusin tehdä vauhdikkaan rokkibiisin kasarirokin, alternative rockin ja muun muassa The Cultin hengessä. Biisi muotoutui käsittelemään irti päästämistä, vanhan loppua ja uuden alkua, ajatusten hiljentämistä ja rauhan etsimistä. Eräänlaista mentaalisista kahleista vapautumista.”