The Misfits -kitaristi: ”Varastelevat paskiaiset” pakottavat pitämään maksullisia fanitapaamisia – ”Luuletko, että haluan oikeasti nähdä niitä vitun ihmisiä?”

Doyle Wolfgang von Frankenstein ei pidä siitä, millaisin keinoin muusikko joutuu tänä päivänä leipänsä ansaitsemaan.

21.02.2019
Kuva: Legendaarisen punkyhtye The Misfitsin kitaristina tutuksi tullut Doyle Wolfgang von Frankenstein ei todellakaan pidä siitä, miten musiikin lataaminen netistä on muuttanut koko alaa ja miten muusikoiden tulee tienata leipänsä mitä erilaisimmilla tavoilla. Doyle keskusteli The Liquid Conversationin haastattelussa aiheesta ja totesi turvautuvansa monien muiden tavoin maksullisiin meet & greet -fanitapaamisiin koska hänen on pakko. "On todella ärsyttävää, miten kaikki varastavat musiikkia. Käytät tuhansia ja tuhansia dollareita tehdäksesi levyn ja sitten nämä paskiaiset vain varastavat sen. Sitten he vielä vaativat lisää. Ja sinä olet mulkku, koska teet fanitapaamisia 50 dollarista kompensoidaksesi menetystä. Etkä edes haluaisi tehdä niitä. Luuletko, että haluan oikeasti nähdä niitä vitun ihmisiä? En todellakaan" Doyle jyrisee. "Keikan jälkeen haluan vain käydä suihkussa ja mennä nukkumaan. Minähän olen juuri päässyt töistä..." Doyle jatkaa, miten epäoikeudenmukaiselta tuntuu, että samat tahot, jotka lataavat musiikkia laittomasti, jaksavat valittaa maksullisista fanitapaamisista. Häntä myös kismittää suuresti se, ettei muusikkona olemista pidetä oikeana työnä. "Pussatkoon persettäni. Jos rakentaisin moottoripyöriä ja he tulisivat ja ottaisivat yhden, eikös se olisi rikos? Miksemme voi rangaista niitä, jotak varastavat toisten biisejä? Niistä pitäisi saada 10 000 dollarin sakot", Doyle tuumaa. "Tämä on vitun tärkeä työ, josta pitäisi saada parempaa palkkaa. Mehän estämme kaikkia tappamasta toisiaan. Me tarjoamme viihdykettä. Ilman musiikkia ja elokuvia, mitä tapahtuu? Kaaos. Kaikki sekoaisivat." https://soundcloud.com/theliquidconversations/tlc-episode-34-doyle-wolfgang-von-frankenstein

Legendaarisen punkyhtye The Misfitsin kitaristina tutuksi tullut Doyle Wolfgang von Frankenstein ei todellakaan pidä siitä, miten musiikin lataaminen netistä on muuttanut koko alaa ja miten muusikoiden tulee tienata leipänsä mitä erilaisimmilla tavoilla. Doyle keskusteli The Liquid Conversationin haastattelussa aiheesta ja totesi turvautuvansa monien muiden tavoin maksullisiin meet & greet -fanitapaamisiin koska hänen on pakko.

”On todella ärsyttävää, miten kaikki varastavat musiikkia. Käytät tuhansia ja tuhansia dollareita tehdäksesi levyn ja sitten nämä paskiaiset vain varastavat sen. Sitten he vielä vaativat lisää. Ja sinä olet mulkku, koska teet fanitapaamisia 50 dollarista kompensoidaksesi menetystä. Etkä edes haluaisi tehdä niitä. Luuletko, että haluan oikeasti nähdä niitä vitun ihmisiä? En todellakaan” Doyle jyrisee.

”Keikan jälkeen haluan vain käydä suihkussa ja mennä nukkumaan. Minähän olen juuri päässyt töistä…”

Doyle jatkaa, miten epäoikeudenmukaiselta tuntuu, että samat tahot, jotka lataavat musiikkia laittomasti, jaksavat valittaa maksullisista fanitapaamisista. Häntä myös kismittää suuresti se, ettei muusikkona olemista pidetä oikeana työnä.

”Pussatkoon persettäni. Jos rakentaisin moottoripyöriä ja he tulisivat ja ottaisivat yhden, eikös se olisi rikos? Miksemme voi rangaista niitä, jotak varastavat toisten biisejä? Niistä pitäisi saada 10 000 dollarin sakot”, Doyle tuumaa.

”Tämä on vitun tärkeä työ, josta pitäisi saada parempaa palkkaa. Mehän estämme kaikkia tappamasta toisiaan. Me tarjoamme viihdykettä. Ilman musiikkia ja elokuvia, mitä tapahtuu? Kaaos. Kaikki sekoaisivat.”

Lisää luettavaa