The Night Flight Orchestra julkaisi tsemppibiisin tulevalta levyltään – videolla taitoluistelijat ottavat mittaa toisistaan

Meininki on tutun juustoista.

06.01.2020

Muun muassa Soilworkistä ja Arch Enemystä tuttujen hahmojen AOR-sivuprojekti The Night Flight Orchestra julkaisee uuden Aeromantic-pitkäsoiton 28. helmikuuta. Levyltä tarjotaan maistiaisena single Divinyls, jonka videon tarinasta voi nähdä viittauksia Tonya Hardingin ja Nancy Kerriganin väliseen draamaan – tosin sillä erotuksella, että tämä kaksikko löytää lopulta yhteisen sävelen.

Divinyls käsittelee sitä, kun ihminen puskee kohti unelmiaan, tekee mahdottomasta mahdollista ja ottaa täyden hallinnan omasta tulevaisuudestaan. Videolla nähdään kaksi nuorta taitoluistelijaa, jotka taistelevat vaativien valmentajien synnyttämää painetta vastaan”, yhtye kertoo tiedotteessaan ja avaa myös koko levyn taustoja:

Aeromantic on katuooppera murskatuista unelmista, hajonneista illuusioista ja siitä tosiasiasta, että kukaan meistä ei ole se henkilö, joka haluaisimme olla. Mutta pimeän keskellä on aina pilkahdus toivoa. Ja siitä toivonkipinästä voi oikealla asenteella muokata ja luota runsain määrin ruotsalaista klassisen rockin melodraamaa.”

Yhtye nähdään kesällä Suomessa näillä näkymin ainakin Laukaan John Smithissä sekä Kotkan Dark Riverissä.

Lisää luettavaa