Thrash metal -konkari kepittäjiä vailla – Exhorderin ja kitaristin tiet ovat eronneet

Marzi Montazeri ilmoitti asiasta sosiaalisessa mediassa.

15.02.2022

Vuonna 1985 perustetun amerikkalaisen thrash metal -konkari Exhorderin kitaristi ja perustajajäsen Vinnie LaBella lähti yhtyeestä helmikuussa 2020 ja bändi jatkoi nelimiehisenä. Nyt jäljelle jäänyt kitaristi Marzi Montazeri (kuvassa vasemmassa laidassa) on ilmoittanut myös jättävänsä yhtyeen.

”Kaikella rakkaudella Exhorderin jätkiä kohtaan, olen tehnyt päätöksen, etten aio enää olla mukana. Minulla on paljon hienoja juttuja meneillään, joista kerron teille pian”, Montazeri kirjoittaa Facebook-sivuillaan.

Yhtyeen omissa some-kanavissa ei Montazerin eropäätökseen ole vielä reagoitu. Tällä hetkellä bändi siis operoi vailla kitaristia ja kokoonpanoon kuuluvat enää perustajajäsen ja laulaja Kyle Thomas sekä Montazerin tavoin bändiin vuoden 2017 reunionissa liittyneet basisti Jason Viebrooks ja rumpali Sasha Horn.

Thomas kertoi viime marraskuussa Heavy New Yorkin haastattelussa yhtyeen työstävän parhaillaan uutta musiikkia ja pitkäsoittoa. Yhtyeen viimeisin pitkäsoitto Mourn the Southern Skies ilmestyi vuonna 2019.

Lisää luettavaa