Thrash metal -konkarin paluu – Exhorder julkaisi tulevan levynsä ensimmäisen singlen

Edellisestä pitkäsoitosta on vierähtänyt 27 vuotta.

12.07.2019

Neworleanslainen thrash metal -veteraaniyhtye Exhorder julkaisee 20. syyskuuta uuden studioalbuminsa Mourn the Southern Skies. Kyseessä on yhtyeen ensimmäinen uusi pitkäsoitto sitten vuoden 1992 The Law -levyn. Uutta tuotosta esitellään nyt ensimmäisen singlelohkaisun My Time tiimoilta.

Vuonna 1985 alkunsa saaneen bändin kokoonpanossa vaikuttavat yhä perustajajäsenet Vinnie La Bella sekä Kyle Thomas. Rivistöä täydentävät kaksikon lisäksi Jason Viebrooks (Heathen), Marzi Montazeri (ex-Superjoint Ritual, Philip H. Anselmo & The Illegals) sekä Sasha Horn (Forbidden).

”Kylellä ja minulla oli teini-ikäisinä unelma ja vaikka se kuulostaakin kliseeltä, emme koskaan heränneet siitä unesta. Exhorder on aina tavalla tai toisella hiipinyt elämäämme. Tähän hommaan ei liity mitään taikaa vaan kyse oli yksinkertaisesti oikeasta ajoituksesta, oikeista tyypeistä, oikeista biiseistä ja oikeasta managerista/levy-yhtiöstä”, La Bella toteaa.

”Siitä on lähes 35 helvetin pitkää vuotta, kun sanoimme ensimmäistä kertaa ääneen nimen Exhorder ja 27 vuotta edellisestä levystä. Tähän väliin on mahtunut monia hajoamisia ja sovintoja. Mikä tekee tästä tulemisesta sitten erilaisen? Miksi aloittaa viisikymppisinä uudelleen eläköitymisen sijaan? Yksinkertaista: nyt on tullut se oikea aika!”

Lisää luettavaa