Thrash metal -veteraaniyhtyeestä WhatsApp-viestillä erotetut jäsenet eivät lannistu – ”Me emme aio lopettaa tekemästä sitä, mitä rakastamme”

08.01.2018

Uutisoimme viime viikolla saksalaisen thrash metal -yhtye Sodomin kokoonpanon muuttuneen perusteellisesti, kun ainoa alkuperäisjäsen Tom Angelripper tiedotti sosiaalisen median välityksellä jatkavansa ilman trion kahta muuta osapuolta eli Bernemann Kostia ja Makka Freiwaldia. Angelripper perusteli tuolloin erottamisen syytä sillä, ettei kollektiivin intohimo ja omistautuminen ollut enää oikealla tasolla.

Bernemann on nyt julkaissut oman näkemyksensä asiasta omalla Facebook-sivullaan. Hän muun muassa kertoo Angelripperin katkaisseen yhteistyön heidän välillään varsin tylysti eikä allekirjoita väitettä, että hän ja Makka olisivat ne, joiden kiinnostus olisi hiipunut.

”Kuten Tom tiedotuksessaan jo totesi, olemme todellakin ajautuneet hieman erilleen toisistamme ja käsityksemme kunnioituksesta ja työn kuormittavuudesta erosivat vielä enemmän. Olimme myös pettyneitä kaikista niistä kiertuetarjouksista, joista Tom kieltäytyi. Kun Decision Day (2016) sai hyvän vastaanoton, odotimme innolla päästessämme luomaan sille seuraajaa ja olimme jo äänittäneet paljon uusia ideoita. Valitettavasti Tom ei jakanut innostustamme vaan lopetti yhteistyömme WhatsAppin välityksellä kuuntelematta yhtään uutta materiaaliamme”, Bernemann sanoo.

”Ei tietenkään ole helppoa lähteä Sodomista, bändistä josta on tullut iso osa elämäämme ja johon samaistumme vahvasti. Mutta me emme aio lopettaa tekemästä sitä, mitä rakastamme – yhdessä tulemme perustamaan uuden bändin ja jatkamme eteenpäin. Sydämissämme olemme yhä Sodom, vaikka Tom ei enää olekaan kanssamme.”

Lisää luettavaa