Thrash metal -yhtye Critical Khaosin laulaja menehtyi traagisessa perhesurmassa

Todella surullinen ja kamala tapaus.

06.03.2023

Ohiolaisen groove/thrash metal -yhtye Critical Khaosin laulaja Steve Cain menehtyi traagisessa perhesurmassa helmikuun lopulla. Surullisesta tapauksesta on uutisoinut muun muassa FOX 19 ja myös yhtye on vahvistanut suru-uutisen.

FOX 19:n haastattelemien poliisiviranomaisten mukaan Steve Cainin vaimon Theresa Cainin epäillään surmanneen laulajan, 74-vuotiaan isänsä, pariskunnan 13-vuotiaan pojan sekä lopulta itsensä .38 -kaliiperisella revolverilla ampumalla. Lisäksi pariskunnan 20-vuotias tytär sai vakavia vammoja ja on parhaillaan sairaalahoidossa.

Viranomaisten mukaan surman taustalla ovat perheen vakavat talousvaikeudet: poliisit olivat vain minuutteja ennen surmaa käyneet perheen ulosmitatulla talolla toimittamassa häätöpaperit. Viranomaisia vastassa ollut Theresa Cain oli saanut pari tuntia lisäaikaa, koska heillä oli naisen mukaan vielä viimeiset tavarat pakkaamatta. Kun poliisit olivat poistumassa pihalta, naisen käytös muuttui ja tämä rynnisti nopeasti takaisin sisälle. Poliisit huomasivat tämän ja pitivät sitä erikoisena. He palasivat talolle ja kuulivat viisi laukausta. Astuttuaan sisälle he löysivät surmatun Steve Cainin alakerrasta sohvalta ja loput uhrit yläkerrasta. Talosta ei löytynyt pienintäkään viittausta tavaroiden pakkaamisesta.

Lisää luettavaa