Tobias Forge vahvistaa Ghost-elokuvan olevan työn alla

Kyse on hybridistä, joka on osaksi konserttitallenne ja osaksi "jotain aivan muuta".

12.10.2023

Ghost teki hiljattain kaksi megalomaanista konserttia Kalifornian Inglewoodissa, joissa yhtyeellä oli käytössään tavanomaistakin massiivisemmat lavarakennelmat ja joista jälkimmäisellä yleisöä kiellettiin jyrkästi käyttämästä puhelimia konsertin aikana. Yhtyeen johtaja Tobias Forge sanoo keikkojen olleen yhtyeen uran parhaimpia juurikin tämän kiellon ansiosta.

”En ole nähnyt yleisön olevan yhtä mukana kuin viimeksi joskus klubikeikka-aikoina. Ne olivat parhaat Ghost-keikat, jotka olen tehnyt, koska minun ei tarvinnut nähdä ainoatakaan vitun puhelinta”, Forge sanoo Metal Hammerin tuoreessa haastattelussa.

Forge paljasti samalla Metal Hammerille, että massiiviselle show’lle ja puhelinkiellolle oli myös toinen syy: yhtye työstää elokuvaa, jota kuvattiin kyseisillä keikoilla.

”Käytimme noiden keikkojen yleisöä ekstroina. Siitä tulee elokuva, jossa on konserttitaltioinnin elementtejä. Se, mitä noilla keikoilla koettiin, tulee olemaan osa tätä projektia.”

Forge ei mennyt sen enempää yksityiskohtiin elokuvan luonteesta, vaan totesi kryptisesti sen muistuttavan Metallican Through the Never -elokuvaa ”siinä mielessä, että kyseessä on keikkataltiointi, johon on yhdistetty jotain aivan muuta”.

Lisää luettavaa