Toinen single Vesperithin esikoislevyltä julki – ”Monelle pimeys ja tyhjyys ovat pahoja asioita, minä näen siellä kauneutta, valoa ja äärettömyyttä”

Levyn tuotannon takaa löytyy mm. Oranssi Pazuzu– ja The Waste of Space Orchestra -yhteyksistä tuttu nimi.

07.11.2019

Tamperelaisen Sariina Tanin pyörittämä Vesperith julkaisee nimikkodebyyttinsä 22. marraskuuta Svart Recordsin kautta. Levy sisältää kokeilullista black metalia eli luvassa on kaikkea eteerisen tunnelmoinnin ja raa’an särön väliltä. Levyn tuotannon takaa löytyy Juho ”Jun-His” Vanhanen, joka on tuttu muun muassa Oranssi Pazuzu– ja The Waste of Space Orchestra -yhteyksistään. Tänään julkaistun toisen singlelohkaisun Valohämärä voit kuunnella tuosta yläpuolelta.

”Tämä albumi on pyhiinvaellus syvyyksiin. Monelle varjot, pimeys ja tyhjyys ovat puhtaasti pahoja tai pelottavia asioita, mutta minä näen siellä sydäntäsärkevää kauneutta, valoa ja äärettömyyttä”, kommentoi Tani.

Vesperith-albumin ennakkokuuntelutilaisuus järjestetään perjantaina 8. marraskuuta Helsingin observatioriossa. Paikalle pääsee artistin, levy-yhtiön ja median edustajien lisäksi neljä henkilöä, jotka valitaan toverilehtemme Rumban arvonnan perusteella. Voit osallistua arvontaan täällä.

Lisää luettavaa