Tribulation-leirissä kokoonpanomuutoksia – ”Nämä eivät ole jäähyväiset…”

Jonathan Hultén lähtee, Joseph Tholl tulee tilalle.

04.12.2020

Tammikuun lopussa uuden pitkäsoittonsa Where the Gloom Becomes Sound julkaiseva ruotsalainen Tribulation on ilmoittanut sosiaalisessa mediassa kokoonpanomuutoksesta. Kitaristi Jonathan Hultén lopettaa yhtyeessä ja hänen tilalleen tulee muun muassa Enforcerissa vaikuttanut Joseph Tholl.

”Ystävät. 16 vuoden yhteisen matkan jälkeen on minun aikani lähteä eri suuntaan. Olen jo jonkun aikaa heilunut epäilyksen ja päättäväisyyden välimaastossa ja pohtinut, olenko oikea henkilö oikeassa paikassa. Lopulta tämä on se ratkaisu, johon olen päätynyt. Tämä vuosi on osoittanut, että minun täytyy ennen kaikkea seurata sydäntäni eikä järkeäni, vaikka se tarkoittaakin, että joudun eroon monista rakastamistani asioista ja ihmisistä. Elämä on liian lyhyt siihen, ettei seuraa sydäntään. En tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta tiedän, että aion elää sen tavalla, joka tekee minut onnelliseksi”, tänä vuonna ensimmäisen sooloalbuminsa julkaissut Hultén kommentoi.

”Toivon Johannekselle, Adamille ja Oscarille kaikkea hyvää. Odotan innolla, että pääsen näkemään, minne he suuntaavat seuraavaksi Tribulationin kanssa ja mitä kaikkea mahtavaa he tulevatkaan vielä kokemaan. Olen myös iloinen saadessani ojentaa soihdun Joseph Thollille, joka on yksi suosikkibiisintekijöitäni. Se taika, jonka hän tuo mukanaan Tribulationiin tulee olemaan korvaamaton aarre enkä voi kuvitella parempaa lisää bändiin.”

”Mutta nämä eivät ole jäähyväiset, sillä en lakkaa tekemästä musiikkia vaan teen sitä niin kauan kuin tässä ruumiissa vain sydän sykkii. Se on lupaus”, Hultén päättää terveisensä.

”Pitkäaikaisena fanina ja bändin ystävänä olen surullinen Jonathanin lähdön vuoksi, mutta on myös suuri kunnia, että pääsen vaalimaan hänen upeaa työtään. Olen innoissani, että pääsen yhteen vanhojen ystävieni kanssa ja odotan kovasti, että pääsen osaksi sitä tulevaisuutta, mikä yhtyeellä on edessään”, Tholl lisää.

Lisää luettavaa