Turmion Kätilöiden uusi video on sairas: gorea ja alastomuutta, verisiä murhia ja naimista – tsekkaa täältä, jos uskallat

Nyt sukelletaan uljaissa pohjamudissa. Komeaa!

17.04.2020

Turmion Kätilöiden uusi levy Global Warming on tänään ulkona ja sen kunniaksi julkaistiin uusi musavideo.

Sairaan röyhkeän ja kipeän hauskan videon on ohjannut ja käsikirjoittanut findien erikoismies, Salattujen elämien Rauli Ylitalo.

Videohan on kunnon örvellystä b-luokan halpishenkeen. Naidaan, tapetaan, vedetään ränniin, palvotaan mestaria ja ihastellaan ihmiskehon kauniita muotoja. Aika normaali findie-leffa (Finnish Indie) siis.

Inferno kyseli Ylitalolta videon taustoista:

Idea videoon syntyi jo kaksi-kolme vuotta sitten, kun MC Raaka Pee kyseli videota eräälle toiselle projektilleen. Syystä tai toisesta jäi video tuolloin tekemättä, mutta idea-aihio jäi takaraivoon. Nyt kun bändi antoi vapaat kädet tehdä mitä lystää, niin päätin tykitellä tällaista.

Musavideo on selkeä kunnianosoitus findielle ja kalkkunaleffoille. Mistä kaikkialta imit vaikutteita?

Video on tehty findie-estetiikalla, eli siinä näkyy vahvasti oma harrastajaelokuvataustani. Mukana on myös vahvoja vaikutteita eri elokuvista ja niitä on valveutuneen alan harrastajan helppo bongailla. Bändille pitchasin ideaa M.A. Nummisen ja Pedro Hietasen Pommilla & Gommilla, joka kohtaa Peter Jacksonin Meet the Feeblesin.

Milloin saamme jatkoa?

Jatkosta en uskalla luvata mitään. Pää on täynnä uusia ideoita ja haluan päästä toteuttamaan niitä. Toki tällaiseen maailmaan olisi kiva joskus palata, ainakin maaperä on herkullinen ja mahdollistaa revittelyn.

Tsekkaa alta räävitön video ja nappaa levy haltuun.

Lisää luettavaa