Turmiön Kätilöt -laulaja keikalta sairaalaan – bändi jatkaa kiertuetta illalla tuuraajan voimin

Kuva: Markus Laakso

Turmion Kätilöt esiintyi perjantai-iltana Lappeenrannassa tuoreen Dance Panique -albuminsa tiimoilta. Keikka päättyi bändin uuden laulajan Shaq-U:n osalta kuitenkin ikävissä merkeissä.

Yhtye tiedotti sosiaalisessa mediassa Shaq-U:n eli Fear of Domination -yhtyeestäkin tutun Saku Solinin kaatuilleen ja pyörtyilleen keikan aikana ja selvin päin liikenteessä ollut Shaq-U kiidätettiinkin siltä seisomalta keskussairaalaan. Mies haettiin tänä aamuna sairaalasta pois ja lääkärit olivat diagnosoineet Solinin tasapainoelimessä olevan ”jotain pientä häikkää”, mutta mistään hengelle vaarallisesta ei onneksi ole kyse. Sen verran heikossa hapessa mies kuitenkin on, että illan keikka Hämeenlinnassa vedetään tutun tuuraajan voimin.

”Shaq-U:n hoipertelu on edelleen niin koomista Ozzy Osbourne -osastoa joten päätimme siirtää hänet tämän illan ajaksi taustatanssiosastolle. Toiseksi keskushyökkääjäksi olemme palkanneet yhden pelin sopimuksella Horna-yhtyeestä tutun Tuomas Rytkösen aka Spellgothin aka Herra Spektaakkelin”, yhtye tiedottaa.