Tuska julkisti ensi vuoden artistikiinnityksiään – useita tälle vuodelle kaavailtuja esiintyjiä edelleen mukana

Muun muassa Korn, Devin Townsend, Jinjer, High on Fire ja Belzebubs ovat vahvistaneet tulonsa.

22.06.2020

Helsingin Tuska-festivaali on julkistanut ison nipun ensi vuoden kiinnityksiään jo tässä vaiheessa. Ilahduttavasti hyvin moni tämän kesän peruuntuneille festivaaleille kaavailtu bändi on onnistuttu pitämään ohjelmistossa myös ensi vuonna.

Pääesiintyjistä Korn on vahvistettu esiintyjäkatraaseen myös ensi vuonna. Yhtye nähdään myös Seinäjoen Provinssissa, kuten tänäkin kesänä oli tarkoitus. Helsingin Suvilahteen saapuvat lisäksi toivekonsertin tekevä Devin Townsend, Alexi Laihon uusi Bodom After Midnight -orkesteri, sarjakuvabändi Belzebubs, High on Fire, Vltimas, Gaahls Wyrd, Eluveitie, Jinjer, Insomnium, Mokoma, Beast in Black, Lost Society sekä Perturbator.

Myös muiden kesän 2020 artistien kanssa käydään vielä neuvotteluja ensi vuoden osalta eli muitakin tälle vuodelle kaavailtuja esiintyjiä voidaan nähdä myös ensi vuoden ohjelmistossa. Jo julkaistujen artistien tarkat esiintymispäivät pyritään myös kertomaan mahdollisimman pian.

Kolmen päivän liput Tuska 2021 -festareille ovat nyt myynnissä Tiketissä, Ticketmasterissa ja Lippupisteessä alkaen 159 euron hintaan. Muut lipputyypit tulevat myyntiin myöhemmin. Tälle vuodelle ostetut liput kelpaavat sellaisenaan myös ensi vuonna. Liput voi halutessaan myös palauttaa ostopaikkaan 31. elokuuta mennessä, jolloin lipuista saa rahat takaisin lippukaupan palvelumaksua lukuun ottamatta.

Lisää luettavaa