Tuska on jo aivan ovella – tässä tärkeitä tietoja Suvilahteen suuntaaville

Tuska-festareita juhlitaan tulevana viikonloppuna.

25.06.2024

Helsingin Tuska-festivaalia juhlistetaan jälleen tulevana viikonloppuna. Tuskaan odotetaan yli 60 tuhatta kävijää, joten sujuvan asioinnin ja mukavan festaritunnelman varmistamiseksi kannattaa kaikkien Suvilahteen suuntaavien ottaa haltuun seuraavat tärkeä informaatiot.

Yleisöportti sijaitsee lähellä Kauppakeskus Rediä, Koskikadun ja Leonkadun risteyksen tuntumassa. Paikalle kannattaa saapua julkisilla kulkuvälineillä, esimerkiksi metrolla Kalasataman asemalle. Metroliikenne kulkee perjantai- ja lauantaiyönä kaksi tuntia normaalia pidempään. Liikkumiseen kannattaa kuitenkin varata aikaa ja ottaa huomioon, että esimerkiksi Rautatientorin metroasema on parhaillaan suljettuna. Kalasatamaan on myös useita bussiyhteyksiä.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin henkilökohtaisesti. Vaihto tapahtuu kauppakeskus Redin toisessa kerroksessa Tuska Check In -pisteessä, johon kulkee opastettu reitti Kalasataman metroasemalta. Ruuhkien välttämiseksi voi rannekkeen käydä vaihtamassa ennakkoon tästä päivästä alkaen. Katso vaihtopisteen aukioloajat tästä.

Festivaalialue on auki perjantaina 28.6. klo 14–01, lauantaina 27.6. klo 13–01 ja sunnuntaina 30.6. klo 14–00. Päivän viimeinen artisti lopettaa esityksensä noin tuntia ennen porttien sulkeutumista. Esiintymisaikataulut löydät täältä. Infernon isännöimän Kvlt-lavan ohjelmaan voit tutustua tarkemmin tästä. Tuskan virallisen sovelluksen avulla voit merkitä ylös itseäsi eniten kiinnostavat esiintyjät ja rakentaa näin kätevästi oman aikataulun.

Festivaalialueen kartta löytyy täältä. Alueelta löytyy muun muassa uudistunut ruokamaailma, jonka tarjontaan voit tutustua tästä, Tuska Expo, jolla on tänä vuonna poikkeuksellisen runsas valikoima näytteilleasettajia, Tuska Forum, joka kokoaa yhteen puhuttavimmat puheenaiheet ja puhujat sekä tuttuun tapaan Alepan kontti, oheistuotemyyntiä, sauna sekä vesipisteitä. Esteettömyydestä ja saavutettavuudesta löydät lisäinfoa täältä. Tuska on käteisetön festivaali eli maksuvälineinä toimivat luotto- ja debit-kortit sekä mobiilimaksaminen.

Lipunmyynti on ollut ennätyksellisen vilkasta, mutta lippuja on vielä saatavilla Tuskan virallisissa lipunmyyntiverkostoissa.

Inferno on Tuskan yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa