Tuska tiedottaa uusista kiinnityksistään – virallisten jatkobileiden ohjelma vahvistunut

Juhlavuottaan viettävä Tuska Open Air järjestetään Helsingin Suvilahdessa 30.6.–1.7. Festareille on tänään tehty lisää artistikiinnityksiä ja samalla tiedotetaan virallisten jatkoklubien ohjelmasta sekä festivaalialueen viihdykkeistä.

Festivaalikattausta vahvistamaan on kiinnitetty tukholmalainen death metal -partio LIK, jonka jäsenistöstä löytyy miehiä muun muassa Katatoniasta. Kotimainen tarjonta vahvistuu puolestaan laulu- ja soitinyhtye Huoralla sekä tamperelaisella progemetalliyhtye Amendfoililla.

Jatkoklubit mekastetaan perinteikkäässä Virgin Oilin miljöössä. Perjantaina metelistä vastaavat Barren Earth, Vorna ja Mørket, lauantaina puolestaan Blind Channel, Tryer ja Delta Enigma. Piletit jatkoille kustantavat 10 euroa ennakkoon, 12 euroa ovelta ostettuna (Tuska-rannekkeella 10 euroa myös ovelta).

Festarialue on sekin totuttuun tapaan täynnä kaikenlaista aktiviteettia, suunkostuketta ja murkinaa. Black Dining -ravintola laajenee entisestään ja sen yhteydessä on myös viskibaari. Uutena aluepalvelujen osasena nähdään Tulinen Grillialue, joka tarjoaa Turun Sinappia (!) sekä kaikkea sinapin kyytipojaksi sopivaa mutusteltavaa.

Festivaalin koko ohjelmiston löydät puolestaan täältä.