Tuskan etko- ja jatkoklubien ohjelma julki

Luvassa musiikkia niin livenä kuin levyiltä.

08.05.2024

Kesäkuun 28.-30. päivä Helsingin Suvilahdessa juhlittavan Tuska-festivaalin virallisten etko- ja jatkoklubien ohjelma on julkistettu. Helsingin keskustassa ja Kalliossa järjestettävien klubien pääsylipuista saa Tuska-rannekkeella alennusta tai vapaan pääsyn.

On the Rocksissa lavan ottavat perjantaina 28.6. haltuunsa Bob Malmström sekä jäähyväiskeikkansa heittävä Final Assault. Lauantaina 29.6. lavalle nousevat puolestaan Enemies Everywhere ja Kneel Before Death ja sunnuntaina 30.6. vuorostaan Brymir ja Mørket. Jokaisessa illassa on myös mukana dj. Liput On the Rocksin klubi-iltoihin myy Tiketti.

Lepakkomiehessä järjestetään lauantaina 29.6. emodisko, johon on Tuska-rannekkeella ilmainen sisäänpääsy. Sunnuntaina 30.6. Lepakkomiehessä koetaan Kaleidobolt plays Kill ’Em All -spektaakkeli sekä kuullaan dj:n biisivalintoja. Ennakkoliput emodiskoon myydään ovelta, sunnuntain keikalle Tiketissä.

Prahassa juhlinta alkaa jo torstaina etkoilla. Viikonlopun aikana musiikista vastaavat puolestaan dj:t. Prahan klubeille on ilmainen sisäänpääsy.

Katso tarkempia lisätietoja etko- ja jatkoklubeista täältä.

Lisää luettavaa