Uhrialttari, verkikylpyjä, bondage-lava, häkkitanssijoita… – jep, sehän on Glenn Danzigin isännöimä festivaali

28.03.2017

Uuden pitkäsoiton 12. toukokuuta julkaiseva Glenn Danzig aikoo juhlistaa tuoretta levyään varsin näyttävästi. Kalifornian Orange Countyssa järjestetään nimittäin toukokuun lopussa kaksipäiväinen Blackest of the Black -festivaali, jonka pääesiintyjänä on, tietysti, Danzig.

Festivaalin esiintyjäkattaus on muutenkin varsin mainio, sillä mukana ovat myös Tuskaankin saapuva Suicidal Tendencies, Corrosion of Conformity, Discharge, Belphegor, Ministry, Marduk sekä Fear Factory, muun muassa. Mutta on Blackest of the Blackilla tarjota muutakin hupia kuin vain bändejä. Festivaaleilla on esimerkiksi erillinen sarjakuville pyhitetty alueensa, kiertelevä kummajaissirkus sekä kaikenlaisia pelejä ja vempeleitä kunnon karnevaalityyliin.

Yksi erikoisuuksista on Danzig-linna, johon yleisö pääsee tutustumaan kiertoajelutyyppisesti. Linnaa kuvataan ”mukaansatempaavaksi ekstaasin ja tuskan kokemukseksi, joka perustuu Danzigin musiikkiin ja graafisiin novelleihin”. Interaktiiviseen kokemukseen sisältyy muun muassa uhrialttari, bondage-lava, verikylpyjä, pehmustettuja sellejä ja häkkitanssijoita.

– Blackest alkoi joskus 2000-luvun alussa kiertelevänä festivaalina ja nyt viimein todellinen visioni on vihdoin saatu täytettyä. Valmistautukaa aistien ylikuormitukseen! hehkuttaa Glenn Danzig.

Että näin, siitä sitten lentolippuja varaamaan!

Lisää luettavaa