Uuden aikakauden alku – ensinäytössä As I May -yhtyeen Traitor

Kappale raivaa tietä mikkeliläisyhtyeen tuleville julkaisuille.

29.06.2022

Vuonna 2016 Mikkelissä perustettu As I May suuntaa heinäkuussa Euroopan-kiertueelle yhdessä brasilialaisen Semblantin kanssa. Alkavan kiertueen kunniaksi yhtye julkaisee torstaina 30.6. uuden Traitor-kappaleen, jonka musiikkivideo saa nyt ensiesityksensä Infernossa.

Traitor on uuden aikakauden alku. Soundimaailmaa on suunniteltu huolella ja se tarvitsikin koeponnistuksen. Kitarat ja rytmiosasto ovat entistä tiukemmassa nipussa, mikä taas vapauttaa tilaa lauluvoimalle, jota löytyy kolmen laulajan voimin. Myös koneosasto löytää paremmin paikkansa tässä biisissä, joka iskee nuppiin kuin metrin halko. Tämä biisi myöskin kaivertaa mallia tuleville julkaisuille”, yhtye kommentoi.

”Musiikkivideon idean takana oli cyber punk -teema, joka on pyörinyt ilmoilla jo jonkun aikaa. Bändi muutti uusiin tiloihin vuoden alussa ja vanhan kasarmin pommisuojan tilat sopivat hyvin tämän idea käyttämiseen. Mallina videolla toimii pieksämäkeläinen Milana, jonka suoritus istuu videon teemaan aivan huikealla tavalla. Valaistusmaailman loi Mikko Harju ja kuvauksesta vastasi Kimmo Pulliainen.”

Lisää luettavaa