Uuden Mokoma-videon ohjaajana vaatesuunnittelija Paola Suhonen, pääosassa ballerina Minna Tervamäki – katso!

09.03.2016

Juuri kultaa edellisellä Elävien kirjoihin -levyllään myynyt Mokoma on totutusti haastanut sekä itseään että kuulijoitaan ei-niin-ilmeisillä tempauksillaan. Viimeisin näistä on uunituore, poikkitaiteelliseksi kai kutsuttava Mutta minulta puuttuisi rakkaus -musiikkivideo, jonka on ohjannut vaatesuunnittelijana tunnettu Paola Suhonen.

Kuusitoistamilliselle filmille kuvattu pätkä on taltioitu Nikkilän hylätyssä mielisairaalassa, ja sen pääosassa on tunnettu kotimainen ballerina Minna Tervamäki. Mokoma astui kuvaan, kun kaksikko alkoi etsiä teokseensa musiikkia.

– Mutta minulta puuttuisi rakkaus -sinkku loksahti täydellisesti harmoniaan videon kanssa ja tiesimme, että täydellinen pari on löytynyt. Kontrasti herkän ballerinan ja raskaan hevin välillä luo videoon upeaa tunnelmaa, Suhonen kommentoi tiedotteessa.

– Olimme jo vuoden ajan tuloksetta pyöritelleet videoideoita kyseiseen kappaleeseen. Homma meinasi jo unohtua, kun sattuma toi yllättäen eteemme Paolan upean videoteoksen. Olimme ilmeisesti pyöritelleet tahoillamme samoja teemoja, sillä tuntui aivan siltä kuin teoksemme olisivat luodut toisilleen, yhtyeen edustaja, kitaristi Tuomo Saikkonen täydentää.

Lisää luettavaa