Uudistunut Memoira nousee syväjäästä omille jaloilleen – ensinäytössä Cryonic Heart

Single on ensimmäinen virallinen julkaisu bändin uuden laulajan sekä kitaristin kanssa.

22.02.2024

Yli 15-vuotisen uran sinfonisen metallin kentällä tehnyt Memoira tekee nyt uutta nousua päivitetyn kokoonpanonsa voimin. Perjantaina 23.2. julkaistava Cryonic Heart -single on jatkumoa Phoenix-singlelle ja se on ensimmäinen virallinen julkaisu laulaja Krista Astrid Schröterin sekä kitaristi Serdar Ilterin kanssa. Kappaleen kylkeen Softneon Audiovisualin tekemä video saa nyt ensiesityksensä Infernossa.

”Sanoitusteema on Phoenixin lailla eräänlainen tarina henkiin heräämisestä. Phoenixin kanssa mentiin luonnollisesti tulenkatkuisissa maailmoissa, tällä kertaa oli aika nousta syväjäästä omille jaloille ja näyttää, että kyllä täällä henki pihisee!” kosketinsoittaja Lassi Nuolivaara kertoo.

”Tulimme kuvauksiin pelkkä premissi kädessä luottaen prosessiin. Onneksi Softneon Audiovisual ja koko kuvausporukka ja näyttelijät tekivät niin järjettömän hienoa työtä, että visio saatiin herätettyä henkiin…kirjaimellisesti!”

Memoiran voi nähdä keikalla seuraavan kerran 8.3. Tampereen Hönö-baarissa yhdessä Segmentian kanssa sekä 30.3. pääsiäisjameissa Kokkolan Seurahuoneella.

Lisää luettavaa