Uusi Baroness-kokoonpano esittäytyy – katso yhtyeen treeneistä julkaistuja videoita

07.06.2017

Stoner rock -yhtye Baroness tiedotti hiljattain pitkäaikaisen kitaristinsa Pete Adamsin jättävän yhtyeen ja kannuksensa sessiokitaristina sekä Metallica– ja King Diamond -tribuuttibändeissä ansainneen Gina Gleasonin täyttävän jatkossa tämän saappaat.

Yhtye on nyt julkaissut videoita, joissa uusi kokoonpano treenaa bändin tuotantoa. Toisella videolla käsittelyssä on kappale Morningstar ja toisella puolestaan Chlorine & Wine. Molemmat kappaleet löytyvät Baronessin tuoreimmalta Purple-albumilta (2015).

Baroness saapuu konsertoimaan Suomeen seuraavan kerran juhlavuottaan viettävälle Tuska Open Air -festivaaleille. Yhtyeen viimeisin Suomen-keikka nähtiin sekin Tuskassa vuonna 2012 vain paria kuukautta ennen Englannissa sattunutta vakavaa kiertuebussionnettomuutta. Onnettomuuteen joutuneesta kokoonpanosta jäljellä on enää ainoastaan perustajajäsen John Baizley, sillä rumpali Allen Blickle ja basisti Matt Maggioni lähtivät bändistä pian tapaturman jälkeen. Heidän tilallaan bändissä vaikuttavat tänä päivänä Nick Jost (basso) ja Sebastian Thomson (rummut).

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa