Uusi death metaliin ja grindcoreen keskittyvä Brutalfest-tapahtuma julkisti ensimmäiset esiintyjät

Brutaalia menoa luvassa 24.-25.5.

24.01.2024

Brutalfest on uusi Helsingissä järjestettävä klubifestivaali, jonka musiikkitarjonta painottuu death metaliin sekä grindcoreen. Tapahtuman esikuvana toimii tšekkiläinen Obscene Extreme -festivaali ja Brutalfestin ensimmäisiksi esiintyjiksi ovat varmistuneet ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva portugalilainen death metal -jyrä Analepsy sekä kotimaiset Rotten Sound, Omnivortex ja Cannibal Accident. Yhteensä bändejä tulee olemaan kymmenkunta.

”Tuli käytyä viime kesänä Obscene Extreme -festareilla ja varsin railakas meininkihän siellä oli. Mietin siinä kaiken stagedaivaamisen ja yleisen sekoilun lomassa, että miksei Suomessakin toimisi puhtaasti döödikseen ja koreen perustuva konsepti. Kun vielä maailman kovimpiin brutal death metal -yhtyeisiin luketuva Analepsy sattui olemaan vapaana, niin tartuttiin tuumasta toimeen. Obscenen hengessä tarkoitus olisi pitää myös liput
kohtuullisissa hinnoissa”, kommentoi Brutalfestiä järjestävän Elektrik Productsin Juha Virtanen.

Brutalfest järjestetään Helsingin On the Rocksissa 24.-25. toukokuuta. 45 euroa kustantavat kahden päivän early bird -liput ovat nyt myynnissä Tiketissä. Katso lisätietoja Facebookista.

Lisää luettavaa