Vader julkaisee uuden ep-levyn – sisältää Judas Priest -coverin ja uuden version vanhasta klassikosta

Sisältää myös ihka uusia tykityksiä.

Kuva: Tomi Pohto

Puolalainen kuolorykmentti Vader julkaisee 31. toukokuuta uuden Thy Messenger -ep-levyn. Levyn kappaleet on äänitetty alkuvuonna Hertz-studiolla Puolassa ja se sisältää kokonaan uusien rallien lisäksi uuden version bändin vanhasta klassikosta sekä versioinnin Judas Priest -kappaleesta.

”Päätimme tehdä ep:n, koska tiesimme, että seuraavaa pitkäsoittoa saadaan odottaa vähintään vuoden loppuun saakka. Palaamme tien päälle kesällä ja suunnitelmissa on saada uusia biisejä valmiiksi siihen mennessä. Aloitamme uuden levyn äänitykset huhtikuussa ja valmista pitäisi olla toukokuussa, kun ep-levy julkaistaan”, keulahahmo Piotr ”Peter” Wiwczarek kommentoi.

”Ep sisältää kolme uutta biisiä, jotka ovat todella vihaisia jopa Vaderin mittapuulla. Biisit ovat ovat nopeita ja lyhyitä, hyvin intensiivisiä. Teimme lisäksi uuden version Litany-levyn klassisesta nimikappaleesta – levyn äänityksistä on kulunut 20 vuotta ja monia sen kappaleista ei ole koskaan soitettu livenä. Levy on yksi fanien suosikeista ja tänä vuonna aiommekin soittaa koko levyn syksyn keikoillamme. Lisäksi mukana on cover Steeler-kappaleesta, joka on aina ollut yksi Priest-suosikeistani.”