On vaikeita bändin nimiä, ja sitten on Eximperituserqethhzebibsiptugakkathsulweliarzaxulum

12.12.2016

Tättärää! Metal Injection nostaa esille näkökannasta riippuen joko riemastuttavimman tai tyhmimmän bändin nimen koskaan: Valko-Venäjän Minskissä operoiva tekninen death metal -orkesteri on keksinyt alkaa kutsua itseään nimellä Eximperituserqethhzebibsiptugakkathsulweliarzaxulum. Koska olihan jonkun se tehtävä.

Yhden promon ja yhden albumin julkaissut orkesteri jatkaa logiikkaansa myös julkaisujen ja kappaleiden nimissä. Yhtyeen kesällä ilmestynyt debyyttilevy on iskevästi otsikoltaan Prajecyrujučy Sinhuliarnaje Wypramieńwańnie Daktryny Absaliutnaha J Usiopahłynaĺnaha Zła Skroź Šaścihrannuju Pryzmu Sîn-Ahhī-Erība Na Hipierpawierchniu Zadyjakaĺnaha Kaŭčęha Zasnawaĺnikaŭ Kosmatęchničnaha Ordęna Palieakantakta, Najstaražytnyja Ipastasi Dawosiewych Cywilizacyj Prywodziać U Ruch Ręzanansny Transfarmatar Časowapadobnaj Biaskoncaści Budučyni U Ćwiardyniach Absierwatoryi Nwn-Hu-Kek-Amon, Uwasabliajučy Ŭ Ęfirnuju Matęryju Prach Ałulima Na Zachad Ad Ękzapłaniety PSRB 1620-26b.

Levyn nimen merkitys varmaan selviäisi Google Translatella, jos jaksaisi katsoa. Albumin ensimmäisen biisin nimi on Transhręsiŭnaje Ŭšęście Ęn​-​Miendurana Skroź Pramianistuju Dęĺtu Wialikaha Architęktara Al​-​Sadirah Minujučy Modusy Času Ankh​-​F​-​N​-​Khonsu, Niewiadomaha Wartaŭnika Wuzłoŭ Maa​-​Atef​-​F, Da Abicieli Adąda​ ja niin edespäin.

Ja millaista musiikkia tämä radio- ja tapahtumajuontajien lempiyhtye sitten esittää? Kuuntele Bandcampista. Onhan se kiva kun erotutaan joukosta, kai.

Lisää luettavaa