Vantaalla moshataan elo-syyskuun taitteessa – tahtia antavat muun muassa Torture Killer, Rytmihäiriö ja Vampire

Kulttuuritehdas Vernissassa pyöritetään tukkaa 31.8.-1.9.

07.06.2018

Vantaalla laitetaan niskalihakset koetukselle elo-syyskuun taitteessa, kun Vernissa Mosh Fest valtaa Kulttuuritehtaan yhteensä 18 bändin voimin. Perjantai 31. elokuuta painottuu death metaliin, kun taas lauantaina 1. syyskuuta tampataan thrash metal edellä.

Perjantain pääesiintyjiksi on kiinnitetty turkulainen kuoloylpeys Torture Killer sekä ruotsalainen Vampire. Lauantain pääaktit ovat puolestaan surmacoren mestari Rytmihäiriö sekä Suicidal Tendencies -vaihteella polkeva Dr. Living Dead, joka tulee niinikään Ruotsista. Muita kiinnitettyjä esiintyjiä ovat muun muassa Cause for Effect, Malicious Death, Diskelmä, Architorture ja Goatburner. Muutama lisäkiinnitys on vielä tulossa.

Mosh Festiin on myynnissä vain 350 lippua, joita saa Liveton kautta. Myynnissä on alkuun ainoastaan 39,50 euroa maksavia kahden päivän lippuja, yhden päivän liput (25 euroa) tulevat myyntiin 1. heinäkuuta, mikäli tapahtuma ei ole vielä loppuunmyyty. Festivaali on sallittu kaikenikäisille, ja sekä ulko- että sisälavojen läheisyydessä on anniskelualueet. Tapahtuman järjestää 40. toimintavuottaan juhlistava Vantaan elävän musiikin yhdistys.

Lisää luettavaa