Vasabladet: Nightwishin keikkapalkkiot kahdesta suurkeikasta yhä maksamatta

Nordic Live Productions Oy:n lupaamia palkkioita kesäkuun kahdesta loppuunmyydystä konsertista ei ole vieläkään kuulunut, uutisoi Vasabladet.

12.12.2023

Nightwish ei ole vieläkään saanut tapahtumajärjestäjä Nordic Live Productions Oy:n lupaamia palkkioita yhtyeen kesäkuussa tekemistä loppuunmyydyistä konserteista Vaasassa ja Kiteellä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Vasabladet. Aiheesta on kertonut myös muun muassa Ilta-Sanomat.

Nordic Live Productions, jonka talousvaikeuksista on uutisoitu pitkin vuotta, on yhtyeelle kuusinumeroisen summan velkaa, sanoo manageri Tomi Peiju Vasabladetille. Tapahtumajärjestäjän mukaan keikkapalkkioista on maksamatta ”alle 50 prosenttia”, mutta yhtyeen kanssa on tehty maksusopimus.

”Teemme parhaillaan uutta albumia ja siihen liittyy aika paljon kuluja, ei vähiten sessioista Lontoossa. Jokainen euro tarvitaan”, Nightwish-rumpali Kai Hahto kommentoi Vasabladetille.

Tommi Mäen johtama Nordic Live Productions järjestää muun muassa Vaasa Festivalin, Kokkolan, Espoon ja Porvoon Viinijuhlat, Seinäjoen Solarsound-festivaalin, Turun Aura Festin ja Hanko Sommarfestin. Ilkka Pohjalainen uutisoi marraskuussa Nordic Live Productionsilla olevan maksuhäiriöitä yhteensä lähes 485 000 euron edestä.

Lisää luettavaa