Vektor-nokkamies läikytti kaljaa kristityn niskaan ja joutui putkaan

03.06.2013

Juorulehtiosastolle menee tämä uutinen, mutta asianosaisten bändien lausuntojen johdosta menköön kesäkevennyksenä.

Municipal Waste julkaisi Facebook-sivullaan kuvan, jossa Vektor-nokkamies David DiSantoa viedään käsiraudoissa. Kuvatekstinä seisoo: ”Tässä on Dave Vektorista. Hän joutui putkaan heitettyään oluen kristityn protestoijan päälle. Jos näette miestä, tarjotkaa hänelle olut. Hän on hukannut omansa.”

Molemmat bändit olivat esiintymässä Memphisissä Scion Rock Fest -tapahtumassa ja paikalla ilmeisesti oli raskaamman musiikin festivaaleilta tuttuja hevinvastustajia.

Progressiivista thrashia soittavan Vektorin Facebook-sivuille ilmestyi viesti vapaalla jalalla olevilta jäseniltä. Vektor kirjoittaa, ettei heillä ole tarkkaa käsitystä siitä, mitä välikohtauksessa tapahtui, sillä eivät ole päässeet vielä juttelemaan DiSanton kanssa. Bändi tahtoo kuitenkin oikoa seuraavia väärinkäsityksiä:

”Oluen heittäminen ei tarkoita pullon, tölkin eikä mukin heittämistä. (Väitetysti) olutta on läikytetty muovituopista ilman väkivaltaa. Häntä ei ole vangittu, kyseessä on vain rikkomus.”

Municipal Waste puolestaan sanoutuu irti vääristä tulkinnoista: ”Emme kannusta vihaan kristittyjä kohtaan. Kannustamme ylimääräisen oluen hankkimiseen ystävällemme. Municipal Waste kannattaa oluen heittelyä rodusta, uskonnosta, iästä, ruokavaliosta ja seksuaalisesta suuntautuksesta huolimatta.”

Tällaista draamaa tällä kertaa. Free Dave!

david-disanto

Lisää luettavaa