Video: James Hetfield soittamassa coveria, jollaista ei Metallica-kipparilta heti osaisi odottaa

Hetfieldin esitys oli osa Eddie Money -tribuuttia.

1970- ja 80-luvulla suurta suosiota nauttinut amerikkalainen pop rock -laulaja ja lauluntekijä Eddie Money, jonka tunnetuimpia hittejä olivat muun muassa Two Tickets to Paradise ja Take Me Home Tonight, menehtyi syöpään syyskuussa 2019 70-vuotiaana. Moneyn kunniaksi järjestetyssä tribuuttikonsertissa lavalle nousi myös muun muassa Metallica-nokkamies James Hetfield, joka esitti akustisen tulkinnan Moneyn tunnetuimpiin kuuluvasta Baby Hold On -hitistä.

”Hengailin paljon Eddien kanssa hänen kolmen viimeisen vuoden aikana. Näin hänestä siis sen puhtaan version”, Hetfield kertoi ennen esitystään ja sanoi tavanneensa Moneyn ensimmäisen kerran Oakland Raidersin pelissä, jonka aluksi poppari esitti kansallishymnin.

”Näin hänet ennen esitystä ja hän sivuutti minut täysin. Muistan miettineeni, että kuka tämä mahtaileva aasi oikein on? Mutta hänessä oli sitä samaa mitä minussakin – olimme kuin kaksi isoa koiraa kiertämässä kehää, mikä oli aika huvittavaa. Mutta näin hänen egonsa läpi ja hän puolestaan minun ja meistä tuli ystäviä. Luulen, että egomme vastasivat meidän epävarmuutemme kokoa.”