Vinyyli, jota voi kuunnella molemmilla kierrosnopeuksilla? – kulttimainetta nauttivalla mystisellä doomyhtyeellä on myös mystisiä julkaisuja

Japanilaisyhtyeeltä tulossa varsin erikoinen julkaisu.

10.01.2018

Vuonna 1994 perustettu japanilainen doom/sludge metal ja ”japanoise”-kulttiyhtye Corrupted tunnetaan mystisenä ja erikoisena bändinä. Mystinen ja erikoinen on myös yhtyeen tuleva julkaisu: 12″ vinyylisingle, jonka nimettömiä kappaleita voi kuunnella niin 33⅓- kuin 45-kierrosnopeudella. Tämän vinyyliharrastajia varmasti kiinnostavan Felicific Algorithim -singlen julkaisijana toimii Cold Spring ja se ilmestyy 16. helmikuuta.

”Tämä on Hollow-sarjamme alku. Koulun piha on hautautunut radioaktiiviseen jätevuoreen. Et kuule lasten ääniä missään. Sen maailman ainoat äänet tulevat askeleista sekä Geiger-mittarista”, kuvailee rumpali Chew Hasegawa.

Äärimmäisen raskas yhtye on julkaissut viisi pitkäsoittoa ja useita singlejä sekä ep-levyjä. Bändin laulukielenä on pääasiassa espanja, mutta kappaleista löytyy myös englantia sekä japania. Yhtye esiintyy harvoin julkisuudessa ja välttelee haastattelujen antamista.

Lisää luettavaa