”Vitut koronaviruksesta!” – rockveteraani vannoo lähtevänsä kiertueelle vaikka mikä olisi

Magnumin herrat eivät pöpöjä pelkää.

11.03.2020

Maailmalla riehuvan koronaviruksen vuoksi on jo peruttu tai siirretty hamaan tulevaisuuteen useita massatapahtumia kuten festivaaleja ja urheilutapahtumia ja moni yhtye on perunut tai siirtänyt keikkojaan tai kokonaisia kiertueita taudin vuoksi. Esimerkiksi Slipknot ja Nightwish ovat lykänneet omia Aasian-kiertueitaan koronaviruksen vuoksi.

Kaikki eivät taudille kuitenkaan kumartele – brittiläinen pitkän linjan rockyhtye Magnum nimittäin julkisti tiedotteen, jossa se vakuuttaa faneilleen lähtevänsä 19. maaliskuuta alkavalle Euroopan-kiertueelleen aivan suunnitelmien mukaan.

”Tehdään tämä nyt selväksi: bändi ei aio perua kiertuetta. Olemme treenanneet nyt kolme viikkoa ja olemme täysissä voimissamme. Dennis (Ward, viime vuonna bändiin liittynyt basisti) on sopeutunut hyvin ja odotamme innolla, että pääsemme soittamaan uusia biisejämme ensimmäistä kertaa mahdollisimman monelle”, yhtye toteaa sosiaalisessa mediassa julkaistulla tiedotteella.

”Sopimus velvoittaa meitä soittamaan jokaisen keikan ja niin on myös tarkoituksemme tehdä. Kehoitamme kaikkia faneja ja ylipäänsä jokaista ihmistä maailman joka kolkassa, ettette vain astu ansaan ja anna virusta ympäröivän pelon ja valheellisen tidon estää teitä elämästä normaalia elämää täysillä. Jos bändi, jonka jäsenten keskimääräinen ikä lähentelee 60 vuotta puskee itsensä keikkabussiin ja soittaa kolme kuukautta sydämensä kyllyydestä, toivomme todella, ettette pelkää vaan tulette nauttimaan kanssamme! Täyttäkää keikkapaikat ja näyttäkää, mistä Magnumin fanit on oikein tehty.”

”Vitut koronaviruksesta! Nähdään keikoilla!”

Sillä lailla! Magnumin kiertue alkaa Englannista ja käsittää keikkoja muun muassa Hollannissa, Saksassa, Norjassa, Ruotsissa, Espanjassa sekä Italian pohjoisosissa, jossa koronavirus on riehunut erityisen voimakkaana. Nähtäväksi jää, toteutuuko kiertue kuten yhtye uhoaa vai kostautuuko se.

Lisää luettavaa