Waltari juhlistaa keväällä julkaistua albumiaan livestriimikeikalla

Kotimaisen rockin outolintu lennähtää olohuoneisiimme netin välityksellä.

06.07.2020

Pitkän uran tehnyt, metallimusiikkia moneen eri suuntaan taivuttava Waltari julkaisi keväällä viimeisimmän pitkäsoittonsa Global Rock. Koronan vuoksi levyjulkkari- ja kiertuesuunnitelmat menivät mönkään, mutta fanit pääsevät tulevana lauantaina 11. heinäkuuta juhlistamaan albumia livestriimikeikan merkeissä.

”Pandemia on koetellut erityisesti luovan alan tekijöitä kuten artisteja ja bändejä – myös Waltaria, mutta se ei estä meitä juhlimasta faniemme kanssa! Luvassa on uutta materiaalia Global Rockilta, mutta myös vanhoja klassikoita ja fanitoiveita”, nokkamies Kärtsy Hatakka summaa keikan musiikillisen annin.

Levyjulkkarikeikka sisältää myös bändin jäsenten haastatteluita, ja striimin päätteeksi bändi vastaa vielä fanien kysymyksiin suorassa Q&A-sessiossa. Kestoa keikalla noin reilut puolitoista tuntia.

Striimi alkaa kello 21. Striimilippu maksaa 9,90 € ja liput myy G Livelab. Livestriimin voi katsoa vielä jälkikäteen seitsemän päivän ajan G Livelabin kautta ja katseluoikeus maksaa 9,90 €. Striimi toteutetaan yhteistyössä G Livelab Helsingin ja viestintätoimisto Noveltiven kanssa.

Lisää luettavaa