Watain lähettää terveisiä keikkansa peruneille ”kunniattomille rotille”: ”Hämmennätte vain lisää omaa soppaanne”

Ruotsalaisyhtyeen konsertti peruttiin vain tunteja ennen H-hetkeä.

11.03.2019

Äärimetalliyhtye Watainin oli tarkoitus konsertoida viime viikolla ensimmäistä kertaa Singaporessa, mutta kuten Infernossakin uutisoimme, paikalliset viranomaiset peruivat keikan vain tunteja ennen H-hetkeä ”turvallisyyssyihin” vedoten. Watainin konserttia vastustamaan oli päivää aiemmin perustettu nettiadressi, jolla haluttiin estää ”saatanallisen bändin” huono vaikutus maan nuorisoon. Vetoomus, jolla halutaan estää myös Soilworkin suunniteltu Singaporen-keikka lokakuussa, on kerännyt tätä kirjoittaessalähes 18 500 allekirjoitusta.

Konsertin äkillisestä peruuntumisesta huolimatta Watain tapasi paikallisia fanejaan meet & greet -tapahtumassa. Lisäksi yhtye kommentoi tapahtunutta Facebook-sivuillaan pahoitellen, etteivät fanit päässeet kokemaan hartaasti odottamaansa keikkaa – ja kutsuu konsertin peruneita tahoja ”kunniattomiksi rotiksi”.

”Haluamme lähettää ylpeät kiitokset faneille ja seuraajillemme Singaporessa, Indonesiassa, Sarawakissa, Burmassa, Laosissa, Filippiineillä ja Malesiassa, jotka matkustivat nähdäkseen esityksen, joka kuitenkin riistettiin heiltä viime minuuteilla Singaporen hallituksen irvikuvan toimesta. Oli suuri kunnia tavata teidät ja tuntea palo silmissänne ja sielussanne. Odotamme sitä päivää, kun pääsemme esiintymään teille ilman vähäisempien tahojen väliinsekaantumista”, yhtye kirjoittaa.

”Peruuntumisen takana oleville kunniattomille rotille haluamme sanoa, että hämmennätte vain lisää omaa soppaanne pelkurimaisilla teoillanne. Mikäli nämä miehet ja naiset eivät jo aiemmin tunteneet epäluottamusta ja halveksuntaa ’auktoriteetteja’ kohtaan, nyt he varmasti tuntevat. Tyytymättömyyden liekit on jälleen sytytetty, polttakoot ne taivaanne karrelle…”

Lisää luettavaa