Wendy Dio: Ronnie James Dio ei saanut elinaikanaan ansaitsemaansa arvostusta

Laulajalegendan lesken mielestä Dioa ylenkatsottiin, kun tämä oli vielä keskuudessamme.

15.09.2022

Laulajalegenda Ronnie James Dion leski ja manageri Wendy Dio sanoo tuoreessa Audio Ink Radion haastattelussa, että menestyksekkäästä soolourastaan sekä ajastaan Black Sabbathin, Rainbow’n ja Elfin keulilla huolimatta Dio ei saanut sitä arvostusta, joka hänelle olisi kuulunut.

”Mielestäni Ronnieta vähäteltiin ja ylenkatsottiin aina tämän elinaikana. Hänen menehdyttyään tunsin, että hän teki musiikkiaan nimenomaan faneilleen, joita rakasti. Ja sen rakkauden täytyy jatkua”, Wendy Dio toteaa.

Wendyn mukaan yksi tapa jatkaa ja jakaa tätä rakkautta on tuore dokumenttielokuva Dio: Dreamers Never Die, jota esitetään valikoiduissa elokuvateattereissa 28. syyskuuta sekä 2. lokakuuta. Elokuvaa pääsee katsomaan myös Suomessa.

”Halusimme tehdä tämän dokumentin, jotta ihmiset ymmärtäisivät häntä, hänen elämäänsä ja sitä, mistä hän tuli sekä kaikkia niitä koettelemuksia, joita hän koki. Hänen menestyksensä ei tullut yhdessä yössä. Hän maksoi oppirahansa. Haluamme myös saada hänen viestinsä välitettyä. Ronnien viesti oli aina: seuraa sydäntäsi ja unelmiasi äläkä koskaan luovuta.”

Lisää luettavaa