”Yhtäkkiä tunsin, miten kappale nousi ihan uudelle tasolle” – Slash muistelee ensimmäisiä jamisessioitaan Axl Rosen kanssa

Axl Rosen kohtaaminen oli käänteentekevä kokemus kitarasankarille.

28.12.2021

Guns N’ Roses -kitaristi Slash otti osaa Revolver-lehden ”fan first”-sarjaan, jossa muusikot kertovat näkemyksistään ja kokemuksistaan fanina. Haastattelun yhteydessä hän myös muisteli, miten mullistava kokemus hänen urallaan oli soittaa ensimmäistä kertaa yhdessä Guns N’ Roses -solisti Axl Rosen kanssa.

”Olin tehnyt yhteistyötä erilaisten laulajien kanssa, mutta sitten tapasin Axlin ja aloimme jammailla keskenämme; hän oli ainoa laulaja, joka sai tuotua lauluun sellaisen määrän tunnetta, että se kosketti minua emotionaalisella tasolla”, Slash muistaa.

”Yhtäkkiä tunsin, miten kappale nousi ihan uudelle tasolle. Silloin ymmärsin, missä musiikki ja laulu todella kohtaavat. Sitä edeltävät laulajat olivat ihan surkeita eikä minulla ollut heille mitään tarvetta – soitin paljon mieluummin instrumentaalimusaa. Mutta silloin tulin siihen pisteeseen, jossa niin lyriikat, laulu ja musiikki kohtasivat.”

Lisää luettavaa