Yläkerran tanssiaiset alkavat – Viikate julkaisi uuden Kavaljeeri-singlen

Kappaleella on mukana uusi rumpali.

29.04.2022

Kouvostomollin sanansaattaja Viikate on julkaissut uuden singlen Kavaljeeri. Kappale on ensimmäinen maistiainen yhtyeen tulevalta pitkäsoitolta, jota on äänitetty kevään aikana. Levy on ensimmäinen, jolla rumpuja soittaa bändistä kuulo-ongelmien vuoksi sivuun jääneen Simo ”Simeoni” Kairistolan sijaan Kalle ”Kalke” Kukkonen, joka toimii keikoilla yhtyeen äänimiehenä.

”Huuli pyöreänä ja haltioissaan tuota masterointia on tullut kuunneltua, etenkin kun yhtyeessä eletään nyt uppouusia aikoja. Äänivelhomme Kalke Kukkonen, joka soittaa rummut tulevalla levyllä, hoiti Kavaljeeriin suht kiihkeän pulssin. Sykettä ei laske se tosiasia, että äänitysten alla tuottaja (Miitri) Aaltosen autostereoihin jäi jumiin päällekkäin sekä Hurriganesin että A-han kasetit”, kommentoi yhtyeen keulahahmo Kalle ”Kaarle” Virtanen.

Yhtye aloittaa loppukevään ja kesän keikkarupeamansa tänään Kuopiosta. Viikatteen livekokoonpanossa rumpalina toimii puolestaan Ohto Pallas, joka on tuttu muun muassa ATK-, Taiminen!– ja Nolla-yhtyeistä. Viikatteen keikkakalenteria voit tarkastella joko tuosta alta heti Kavaljeeri-singlen jälkeen tai vaihtoehtoisesti täältä.

YouTube video

Päivitys 29.4.2022 kello 11.29: Juttuun lisätty tieto Viikatteen keikkarumpalista.

Lisää luettavaa