Yli sata rumpalia yhdessä komealla The Beatles -coverilla – mukana mm. Nicko McBrain, Mike Portnoy, Gene Hoglan ja Ray Luzier

Kappaleen polkaisee käyntiin luonnollisesti itse Ringo Starr.

05.10.2021

WhyHunger-hyväntekeväisyysjärjestö on toteuttanut komean The Beatles -coverin, jota soittamaan on haalittu kasaan yli sata rumpalia ja perkussionistia sekä puolisensataa muuta muusikkoa kuten kitaristeja, basisteja, trumpetisteja, viulisteja, laulajia ja niin edelleen. Yhdessä nämä esittävät ainutlaatuisen tulkinnan Come Together -kappaleesta, joka tempauksessa on väännetty totta kai muotoon Drum Together.

Alkutahdit laskee luonnollisesti itse Beatlesin Ringo Starr. Mittavalla soittajalistalla on mukana runsaasti alan huippuja eri genreistä kuten Max Weinberg (E Street Band), Chad Smith (Red Hot Chili Peppers), Stewart Copeland (The Police), fuusiojazz-legenda Billy Cobham, Kenny Aronoff, Vinnie Colaiuta ja Virgil Donati.

Mukaan on lähtenyt rumpaleita myös metallimaailmasta: soittamassa ovat muun muassa Iron Maidenin Nicko McBrain, Mike Portnoy (Sons of Apollo, ex-Dream Theater), Ray Luzier (Korn), Mike Mangini (Dream Theater) sekä Gene Hoglan (Testament, Dark Angel, ex-Death, ex-Strapping Young Lad).

Lisää luettavaa