Zakk Wylde ei näe Dion hologrammissa mitään väärää – ”Sehän vain pitää suosikkiartistiemme muistoa elossa”

Black Label Society -kippari vertaa hologrammiviritelmiä tribuuttibändeihin.

27.12.2021

Marraskuun lopussa uuden Doom Crew Inc. -pitkäsoiton julkaisseen Black Label Societyn kippari, Ozzy Osbournen luottokitaristinakin tunnettu Zakk Wylde osallistui hiljattain TODDCast-podcastiin ja keskustelu ajautui jossain vaiheessa erilaisiin hologrammitribuutteihin, pääasiassa Ronnie James Dion sellaiseen. Dion taannoinen hologrammikiertue jakoi mielipiteitä hyvin vahvasti: toisista se oli pyhäinhäväistys ja pelkkää rahastusta, toiset taas pitivät sitä kunnianosoituksena edesmenneelle laulajalle. Wylde toteaa kuuluvansa tähän jälkimmäisenä mainittuun joukkoon.

”Minusta se on hienoa. Sehän vain pitää suosikkiartistiemme muistoa elossa – oli kyse sitten coverbändistä tai jostain vastaavasta”, Wylde sanoo.

”Sanotaan näin, että jos menet katsomaan sellaista, kaikilla on hauskaa, se vain juhlistaa sitä, miten mahtava Ronnie oli. En näe siinä mitään väärää. Se on viihdettä. Jos menet katsomaan sitä ja pidät Ronnie James Diosta, kuten me kaikki, sinulla tulee olemaan hauskaa.”

”Se on sama kuin menisin katsomaan mitä tahansa ystävieni coverbändiä. Tunnen tyyppejä, jotka soittavat esimerkiksi Zosossa, joka on uskomaton Led Zeppelin -tribuuttibändi. Joka kerta kun menen katsomaan heitä, meillä on hauskaa. Se on mahtavaa. Mielestäni se vain juhlistaa suosikkibändejämme ja -artisteja. Minulla ei ole mitään ongelmia sellaisen kanssa.”

Eyellusionin kehittämän Dion hologrammin ensiesiintyminen tapahtui Wacken Open Airissa vuonna 2016. Lavalle heijastettiin laulajan hologrammi, jonka taustanauhat soivat elävän orkesterin soittaessa. Bändiin kuuluivat entiset Dio-yhtyeen jäsenet Craig Goldy, Simon Wright sekä Scott Warren. Yhtyeen mukana kiertueella olivat myös laulajat Tim ”Ripper” Owens (KK’s Priest, ex-Iced Earth, ex-Judas Priest) sekä Oni Logan (Lynch Mob).

Lisää luettavaa