Alkuvuodesta levyn julkaisseelta Mastodonilta tulossa uutta materiaalia jo syksyllä?

Mikäli kitaristin puheet ja Amazon-nettisivut vain pitävät paikkansa, niin näin on tosiaan näreet.

18.08.2017

Progemetalliyhtye Mastodon julkaisi viimeisimmän pitkäsoittonsa Emperor of Sand viime maaliskuussa. Kitaristi Brent Hinds vihjaili jo viime syyskuussa yhtyeen suunnitelleen peräti tupla-albumin julkaisua, mutta sellainen ei levystä lopulta sitten tullutkaan. Hinds kertoi levyn materiaalin olleen kuitenkin valmiina jo Once More ’round the Sun -albumin (2014) sessioiden jäljiltä ja lähinnä odottavansa vain julkaisua.

”Se on nimeltään Cold Dark Place, ja se käsittelee läpikäymääni ikävää eroa. Matsku on pimeää, kaunista, pelottavaa, funkahtavaa, eteeristä ja melankolista, mutta kuulostaa samalla myös hieman Bee Geesiltä”, Hinds kertoi tuolloin.

Ilmeisesti Hindsin puheissa on kuitenkin jonkinlainen totuuden siemen, sillä Amazon-verkkokauppaan on ilmestynyt uusi Mastodon-julkaisu nimeltään… Kyllä vain, Cold Dark Place. Amazonin mukaan levy ilmestyy 22. syyskuuta Relapse Recordsin kautta. Lisäksi Hinds itse on hämmentänyt soppaa lisää julkaisemalla Instagramissaan albumin kannen saatesanoilla: ”Uusia jameja tulossa pian!”

Yhtyeen omilla sivuilla tai somekanavissa julkaisusta ei kuitenkaan mainita hölkäsen pöläystä. Julkaiseeko Mastodon todella uutta musiikkia jo syyskuussa vai onko kyseessä vain jonkinlainen jäynä? Jäämme seuraamaan tilannetta suurella mielenkiinnolla.

New jamZ coming soon!🎶🤘🏿

Henkilön Bhinds (@bhinds) jakama julkaisu

Lisää luettavaa