Jopas jotakin! Tool-kitaristi julkaisi harvinaisen tilannepäivityksen uudesta levystä – ”Jälleen yksi purkissa…”

24.01.2017

Kaikki Tool-fanit – ja tässä vaiheessa jo vähän kaikki muutkin tietävät, että yhtyeen uutta levyä on odotettu kuin kuuta nousevaa. Vähintään siis kymmenen vuotta, sillä niin kauan on ehtinyt kulua jo edellisen pitkäsoiton julkaisemisesta. Sen verran tiedetään, että yhtye sentään on parhaillaan työstämässä jatkoa 10,000 Daysille, mutta siihen se sitten jääkin.

Bändin jäsenet ovat pysytelleet nykypäivän somemaailmalle epätyypillisesti, mutta kuitenkin hyvin Tool-maisesti todella hissun kissun levyn etenemisen suhteen. Oikeastaan ainoa, joka silloin tällöin on sanonut edes jotain on Maynard James Keenan, jota on haastateltu muun muassa tämän hiljattain julkaistujen muistelmien tiimoilta. Nyt yhtyeen kitaristi Adam Jones on kuitenkin julkaissut Instagram-tilillään harvinaista materiaalia studiosta.

Jones on julkaissut kuvan studion tarkkaamosta, jonka seinällä roikkuu rivi miehen luottokitaroita. Jones peittää sormellaan fläppitaulun, johon on ilmeisesti kirjoitettu levylle tulevan uuden biisin rakenne. Kuvatekstissä Jones kertoo: ”Jälleen yksi purkissa (miinus laulu)”.

Hurraa!!

Toolin tapauksessa tämäkin tilannepäivitys on jo hyvinkin paljon. Ehkä seuraavaa tilannepäivitystä päästään äimistelemään sitten taas joskus kesällä. Ainakin Tool on kiinnitetty 2.–4. kesäkuuta New Yorkissa järjestettävän Governors Ball -festivaalin pääesiintyjäksi. Kenties tämä uusi biisi saa siellä kantaesityksensä?

~ Another arrangement in the can (minus Vox) #onefingerchallenge #Tool song schematic

Kuva, jonka Adam Jones (@adamjones_tv) julkaisi

Lisää luettavaa