Artistit: Deströyer 666

Ensisoitossa Wildfire – kuuntele Deströyer 666:n koko albumi ennakkoon!

Deströyer 666 julkaisee Wildfire-albuminsa 26. helmikuuta. Muutamia yksittäisiä kappalemaistiaisia tarjonneina röyhistelemme rintaamme blackened thrashin tahdissa ja annamme koko pitkäsoiton ennakkokuunneltavaksi.

Tältäkö meno tulee näyttämään Tampereella? Deströyer 666 julkaisi musiikkivideon

Deströyer 666:n 26. helmikuuta ilmestyvältä albumilta on saatu pari maistiaiskipaletta, ja nyt musiikkia yhdistetään myös liikkuvaan kuvaan. Levyn nimikkobiisi Wildfiresta kuvatulla videolla australialaiskopla kohkaa mustaa thrashiään elävän yleisön edessä ja hien pystyy haistamaan kotikatsomoissakin.

Kuuntele Tampereelle saapuvan Deströyer 666:n uusi biisi!

Deströyer 666 julkaisee Wildfire-albuminsa 26. helmikuuta. Ensimmäinen biisimaistiainen esiteltiin Infernon sivuilla tammikuun alussa, nyt vuorossa on seuraava raita, nimeltään Hymn to Dionysus.

Ensi kesän festarivieras Deströyer 666 jysäyttää pian studioalbumilla – kansi julki

Uutisoimme aiemmin uudesta tamperelaisfestarista, jonka yhdeksi esiintyjäksi on ilmoitettu mustaa thrash/deathiä paiskova aussiryhmä Deströyer 666. Viimekuisessa Black Flames of Blasphemy -tapahtumassakin meillä esiintynyt pitkäikäinen retkue ei ole viime vuosina juuri levyjä tiputellut. Faneja ilahduttaakin varmasti tieto, että pitkäsoittorintamalla jysähtää 26. helmikuuta ensi kerran sitten vuoden 2009.