Artistit: Discharge

”Kunniatehtävä” – Lamb of Godin Randy Blythe Eyehategodin keulille USA:ssa

Eyehategod starttaa ensi kuun alussa 11 keikan jenkkirundin yhdessä Dischargen ja Toxic Holocaustin kanssa, mutta legendabändin keulilla ei edelleenkään nähdä terveysongelmaista Mike IX Williamsia. Viime kuussa miestä paikkasi parin vedon ajan Phil Anselmo, ja nyt sludgesaappaisiin sujahtaa Lamb of Godista tuttu Randy Blythe.

”Suurin saavutuksemme taisi olla bluesskaalan tuhoaminen” – Dischargen Robertsin veljekset historiallisessa haastattelussa

Dischargen legendaarinen d-beat syntyi sattumalta, mikä ei ole estänyt sitä vaikuttamasta metallin ja hardcorepunkin kehitykseen. Tuo perintö on pitänyt bändin hengissä, vaikka välillä on tehnyt tiukkaa.

Hardcorelegenda Dischargen albumi sai julkaisupäivän, bändi Suomen-keikalla huhtikuun alussa

Otsikossa mainittu kiekko on nimeltään End of Days, ja se julkaistaan Nuclear Blastin kautta 29. huhtikuuta. Inferno pääsi albumin jo pyöräyttämään, ja on sanottava, että jos samoihin aikoihin 1970-luvun loppupuolella perustettu post-punk-ryhmä Killing Joke on nykyisin elämänsä vedossa, väsyneesti ei ryi muutamaa astetta vauhdikkaampi Dischargekaan. Tossu nousee ja d-biitti raikaa kuin nuorilla kolleilla konsanaan. Ja sanottavaahan nykymaailmassa riittää.