Inferno 7/2020: Finntroll, Napalm Death, Pain of Salvation, Deep Purple, Oceans of Slumber…

Sadaskahdeksaskymmenestoinen Infernon numero julki perjantaina 28. elokuuta.

26.08.2020

Humavoid, Flame, Perpetual Rage, Mercury Circle ja True Cult Club. Niistä on syyskauden ensimmäisen lehtemme Sytykkeitä-jutut tehty. Kolumnisivulla Jukka Hätinen heijastelee kulkutaudin muovaamia sisäisiä maailmojaan, ja Heavy Cooking Clubissa laiskottelee Sick Urgen laulaja-basisti Lauri Koskinen ”luottoruokkijansa” hoidellessa kyökkihommat.

Kansibändimme on Finntroll, jolta saadaan syksyn startiksi uusi studiolevy pitkähköksi kasvaneen paussin jälkeen. Kuinka paljon Vredesvävd-albumi on paluuta vanhaan ja miksi, muun muassa siitä keskustellaan kera puuhapeikkokaksikko Henri Sorvalin ja Mathias Lillmånsin.

Oceans of Slumber.

Kovia isäntiä ja emäntiä on äänessä myös jatkossa, kun tarinoitaan suovat esimerkiksi Deep Purplen Ian Gillan, Pain of Salvationin Daniel Gildenlöw, Napalm Deathin Barney Greenway, Silentiumin miehet ja naiset sekä Oceans of Slumberin Cammie Gilbert. Eikä unohdeta myöskään Pölkyllä-palstan Mat Sinneriä ja Vanhan liiton Heathen-ääni David Whitea.

Levyjen paalupaikalla on Lähiöbotoxin debyytti, ja Salamyhkässä ihmetellään I-yhtyeen ainokaista albumia Between Two Worldsiä (2006). Kuudennessa piirissä udellaan ”Insomnium Gatherumin” Markus Vanhalalta, miten vuosikaudet liki yhtä mittaa pitkin maailman mantuja keikkaillut soittoniekka on pysynyt nahoissaan kotioloissa.

Tällaista. Perjantaina 28. elokuuta.

Lisää luettavaa