Inferno 9/2020: Mr. Bungle, Sólstafir, Draconian, Mörk Gryning, Armored Saint, S. A. Hynninen…

Sadaskahdeksaskymmenesneljäs Infernon numero julki perjantaina 23. lokakuuta.

21.10.2020

Tampereella sataa lunta, ja näissä tunnelmissa kerron, että Sytykkeitä-sivuillemme on tällä kertaa jututettu Eskapismia, Kraken Duumviratea, Sarcatoria, Counting Hoursia ja Red Moon Architectia. Kolumnisivulla Jukka Hätinen ruotii uudesta albumista ilmoittaneen AC/DC:n armoitetun komppimiehen Phil Ruddin elämää ja tekoja. Heavy Cooking Clubissa Surut-yhtyeen rumpali ja THL:n terveysturvallisuusosaston johtajan kaima Mika Salminen mutiloi pian ajankohtaista asiaa eli kurpitsaa.

Kansihaastattelussamme 19 vuoden tauon jälkeen albumin julkaisevan sekoiluryhmän Mr. Bunglen basisti Trevor Dunn saa selittää, mitä järkeä – tai ”järkeä” – bändin paluussa on. Kainalossa kuikuilee yhtyeen uusi kitaristi, joka näyttää ja kuulostaa erehdyttävästi Anthrax-legenda Scott Ianilta.

Ruotsalainen Draconian julkaisee lokakuun lopussa hienon albumin nimeltä Under a Godless Veil.

Muissa haastatteluissa käsitellään niin ikään lähinnä uuden albumin julkaisevia yhtyeitä. Niihin kuuluvat islantilainen Sólstafir, ruotsalaiset Draconian ja Mörk Gryning sekä amerikkalaiset Pallbearer, Armored Saint ja Vicious Rumors, joka täyttää Vanha liitto -sivut.

Pölkyllä-haastattelussa avautuu ex- Reverend Bizarre -keula Sami Albert Hynninen, jonka lusikat uivat niin monessa sopassa, ettei edesottamuksiaan jaksa alkaa listailla. Jutussa listaillaan. Mukana ovat pitkästä aikaa myös herra ja hidalgo Aadolf Virtasen demosivut, joiden pääpaikalla patsastelee yhtye nimeltä The Escapist.

Benediction – sedissä on voimaa.

Kun vielä mainitaan, että levysivujen paalulla on loistavan death metal -levyn tehnyt ikihonka Benediction ja Kuudennessa piirissä jututetaan uransa kenties massiivisimpaan albumihankkeeseen sekaantunutta Ayreon-ukko Arjen Lucassenia, homma alkaa olla paketissa.

Perjantaina 23. lokakuuta, siis.

 

Lisää luettavaa