10-vuotias tyttökin pystyy laulamaan Slipknotia – videotodisteet tässä

Sieltä pesee ja linkoaa!

18.12.2022

O’Keefe Music Foundation on yhdysvaltalainen järjestö, joka auttaa lapsia ja nuoria musiikin pariin tarjoamalla ilmaista musiikinopetusta, välineitä, leirejä, mahdollisuuden tehdä omia musiikkivideoita ja paljon muuta.

Järjestön kautta juniorit ovat päässeet esittelemään maailmalle muun muassa melkoisia Korn-covervetoja kappaleista Somebody Someone ja Freak on A Leash. Nämä ovat katsottavissa jutun lopussa.

Tällä kertaa myllyyn pistettiin Slipknotin The Heretic Anthem, ja tuttuun tapaan mikrofonin pieneen kätöseensä otti 10-vuotias Zoë Franziska. Nuori neiti pistääkin jälleen haisemaan siihen malliin, että kuulijalta lähtee ainakin enimmät tauhkat korvista.

Ryhmässä on muitakin lahjakkaita muusikonalkuja. Esimerkkinä mainittakoon muun muassa itse oman kitarasoolonsa kirjoittanut 12-vuotias Xander Markewich ja moottorisahalla musisoiva Brianna Montante. Yhtyeessä on muutenkin luovaa soitantaa, kun kirkassilmät ja muut silkohapset tuottavat ääntä esimerkiksi kottikärryillä, pesäpallomailoilla ja roskapöntön kansilla.

Lapsosten laulelua katsottavissa alta.

Lisää luettavaa